SMART Repair

Hva er SMART Repair?

SMART Repair er ikke bare for bilbransjen. Flere av reparasjonsprosessene blir benyttet til å reparere båter, bobiler og campingvogner dette gjelder både for eksteriør og interiør. Andre bransjer som benytter SMART reparasjoner er kollektivtrafikk som nyter godt av den svært kostnadseffektive måten å reparere interiør på.

Small / Medium / Area / Repair / Technique

SMART Reparasjoner har blitt utviklet for å tilby en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å reparere skader på kjøretøy. Reparasjonen gjøres kun på det skadede området og derfor er de mye mindre og raskere å gjennomføre. Den store fordelen er en enorm kostnadsbesparelse. En SMART Reparasjon kan være opptil 80% billigere enn en tradisjonell reparasjon.

Hva kan repareres med SMART Repair?

En tommelfingerregel sier at skaden ikke skal være større enn en håndflate og det skal ikke ta mer enn 1 time å reparere den.

  • Stofftrekk på seter, i dører og tak
  • Tepper og matter
  • Skinn- og vinyltrekk på seter, interiør og i dører
  • Hard og myk plast i interiør og eksteriør
  • Lykteglass og laminerte ruter
  • Felger
  • Små bulker

Smart Repair Norge AS

Vi er Norges største og mest komplette leverandør av SMART verktøy, utstyr og kurs. Vi leverer innovative og komplette løsninger. Dette inkluderer verktøy, forbruksvarer, kjemikalier, skritt-for-skritt manualer og teknisk trening for SMART Repair.

Som eneimportør av verktøy og forbruksmateriell fra HBC System i Danmark, har vi verktøysystemer for alle typer SMART reparasjoner og lagerfører forbruksmateriell i Norge for rask levering.

Kontakt oss for skreddersydd tilbud for ditt SMART behov.

SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair
SMART Repair