Caravan

Caravan – SMART Repair system E1

Ved hjelp av HBC system E kan alle strukturer og farger gjenskapes etter bulker og rifter i campingvogner og bobiler. Med system E oppnås en perfekt finish ved hjelp av  spesialutviklede vakuum-verktøy, nivå- skinne og spesialutviklet støpemasse, som etter kopiering gjenskaper den ødelagte struktur. Dette systemet gjør det mulig å reparere store skader på aluminiums paneler – helt opp til 2 meters lengde.
Med HBC system E kan alle strukturer og farger gjenskapes og resultatet blir 100 %. Patentert reparasjonsmetode gir perfekt resultat i tillegg er det et raskt og miljøvennlig alternativ. Besparelser på 60-70 % i forhold til at skifte hele siden
Systemet har uendelige anvendelsesområder på et utall av valsede relieff plater som porter, møbler, bygninger, biler og campingvogner.

Caravan Spot Repair System

Lakkering av campingvogner og bobiler. For maksimal finish anbefaler vi bruk av vårt scanning system. Vi har i dag mere end 500 farger på våre lister. Hvis ikke vi har den farge du trenger, kan du sende inn en prøve. Vi scanner den for deg og den er deretter tilgjengelig for alle andre. Dette er en gratis service fra HBC system.
Sammensprøyting av ny og gammel lakk, vi lanserer nå ennå en nyhet: